Για την καλύτερη και πιο εύχρηστη εμπειρία χρήστη, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Πληροφορίες αποστολών

Παραλαβή από το κατάστημα

Αφού προηγηθεί η παραγγελία σας μέσα από το site μας, και λάβετε ενημέρωση πως είναι έτοιμη, μπορείτε να περάσετε από την έδρα μας για να παραλάβετε. Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος μας είναι Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 ως τις 18:00.


Σε περίπτωση που δεν έχετε κάνει ονομαστική παραγγελία για το προϊόν που επιθυμείτε και περάσετε από το κατάστημα δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την διαθεσιμότητα. Για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας των προϊόντων καλέστε μας στο 210-3220167. 


Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προκαταβολή για κάθε παραγγελία καθώς και να αλλάξει τιμές χωρίς προειδοποίηση.


Αποστολή μέσω εταιρείας Courier

Η Eye Factory μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Η αποστολή της παραγγελίας σας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 50€. Για παραγγελίες κάτω των 50€ το κόστος αποστολής είναι 3€. Για αποστολές στο εξωτερικό, η αποστολή της παραγγελίας σας είναι δωρεάν εφόσον το σύνολο της παραγγελίας σας ξεπερνά τα 50€. Για αποστολές μικρότερης αξίας η χρέωση των μεταφορικών είναι 6€.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος) και για παραγγελίες που θα έχουν καταχωρηθεί έως τις 12:00. Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε email με τον αριθμό της αποστολής, προκειμένου να παρακολουθήσετε την πορεία της.


Για τις αποστολές στην Ελλάδα, η παράδοση γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών, εκτός και εάν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή όπου το δέμα σας θα παραδοθεί εντός 7 ημερών. Η παράδοση σε άλλες χώρες γίνεται εντός 10 εργάσιμων ημερών.


Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί email επιβεβαιώνοντας ότι λάβαμε την παραγγελία σας.


Παρακολούθηση παραγγελιών Ελλάδας:  http://easy-mail.gr/en/web-tracking.html