Για την καλύτερη και πιο εύχρηστη εμπειρία χρήστη, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Πώς συνδυάζουμε αποτελεσματικά ένα ξεχωριστό ζευγάρι γυαλιών ηλίου;

Ανέβηκε από blogger 14/01/2019 0 Σχόλια

Επιλέγοντας γυαλιά ηλίου, λαμβάνουμε υπόψιν μας τόσο την προστασία των ματιών μας, όσο και τις επιταγές της μόδας αλλά και το προσωπικό μας στυλ. Τι συμβαίνει όταν οι επιλογές μας είναι πραγματικά ασυνήθιστες;

 

Υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που μπορούν να βοηθήσουν στην επιλογή του σωστού ζευγαριού γυαλιών ηλίου ανάλογα με τον τύπο του προσώπου μας ή με το προσωπικό μας στυλ, όπως υπάρχουν και διαθέσιμες αρκετές συμβουλές για τον σωστό συνδυασμό των αγαπημένων μας γυαλιών με το υπόλοιπο outfit μας. Οι οδηγοί αυτοί καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών σε γυναικεία γυαλιά ηλίου, από τα κλασικά, θηλυκά cat-eye ως τα vintage aviator και τα ανέμελα στρογγυλά γυαλιά ηλίου, και μπορούν να γίνουν πολύτιμοι σύμβουλοι για την εμφάνισή μας. Τι συμβαίνει όμως όταν η επιλογές μας σε γυαλιά ηλίου είναι διαφορετικές από τα συνηθισμένα; Μερικές απλές συμβουλές μπορούν να μας βοηθήσουν να συνδυάσουμε ακόμα και τα πιο παράξενα σχέδια γυαλιών ηλίου, απογειώνοντας το look μας!

 

Γυαλιά ηλίου σε εκκεντρικό σχήμα: Οποιοδήποτε σχήμα γυαλιών ηλίου ξεφεύγει από τα καθιερωμένα ανήκει σε αυτή την κατηγορία: γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς, σε σχήμα αστεριών, ογκώδεις «μάσκες», έντονα γωνιώδη γυαλιά ηλίου ή σκελετοί στολισμένοι με στρας, διαμαντάκια ή άλλα σχήματα. Αν αποφασίσετε να φορέσετε ένα τόσο έντονο σχέδιο γυαλιών, έχετε στο μυαλό σας ότι είναι καλό να τα συνδυάσετε με μια εξίσου ξεχωριστή εμφάνιση – τα εκκεντρικά γυαλιά αγαπούν τα έντονα, εξίσου εκκεντρικά σκουλαρίκια. Οπλιστείτε με υπομονή, καθώς τα γυαλιά σας είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν σχόλια.

 

Υπερβολικά λεπτά, «skinny» γυαλιά ηλίου: Τα υπερβολικά λεπτά γυαλιά ηλίου κρύβουν δύο παγίδες: αφενός, δεν κολακεύουν το ίδιο όλα τα είδη προσώπων και από την άλλη, είναι σίγουρο ότι η τάση τους θα ξεπεραστεί εντός των επόμενων ετών – όπως συμβαίνει άλλωστε και με κάθε ιδιαίτερη τάση της μόδας που εμφανίζεται. Αν επιλέξετε skinny γυαλιά ηλίου, έχετε στο μυαλό σας ότι ταιριάζουν πολύ καλά με ένα κομψό, ημι – casual look, ενώ τον τόνο που θα απογειώσει το σύνολο θα τον δώσει ένα πολύ έντονο κόκκινο κραγιόν.

 

Γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς: Έχοντας επιστρέψει για τα καλά στην μόδα τα τελευταία χρόνια, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν που διανύουμε, τα γυαλιά ηλίου με πολύχρωμους, χρωματιστούς φακούς αναδεικνύονται σε εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή. Προκειμένου να συνδυαστούν αρμονικά, προσέχουμε πολύ την παλέτα των ρούχων που θα επιλέξουμε, ενώ ένα έντονο eyeliner είναι δεδομένο πως θα αναδείξει τα γυαλιά μας ακόμα περισσότερο. Τα γυαλιά ηλίου με χρωματιστούς φακούς ταιριάζουν περισσότερο με ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις και σαφώς λιγότερο με χειμερινές.

 

Αθλητικά γυαλιά ηλίου: Τα γυαλιά ηλίου που είναι σχεδιασμένα για αθλητές χαρακτηρίζονται συνήθως από το ιδιαίτερό τους σχήμα, αλλά και το χρώμα των φακών τους. Αν και συνδεδεμένα με τον κόσμο των σπορ, τα συγκεκριμένα γυαλιά μπορούν να ενταχθούν με ευκολία και σε μια καθημερινή εμφάνιση – αρκεί να μην είναι υπερβολικά επίσημη. Αρκετοί συνιστούν τα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά ή κότσο, χτενίσματα που τονίζουν την αθλητική φύση των συγκεκριμένων γυαλιών.

 

Οι επιλογές που έχουμε σε γυναικεία γυαλιά ηλίου είναι πραγματικά αναρίθμητες. Με λίγο καλό γούστο, αρκετό ψάξιμο και τις απαραίτητες συμβουλές, μπορούμε να καταλήξουμε σε μια εξαιρετική συλλογή γυαλιών ηλίου, κατάλληλη για κάθε εμφάνιση και περίσταση!

 

Αφήστε το σχόλιο σας