Για την καλύτερη και πιο εύχρηστη εμπειρία χρήστη, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Αυτά είναι τα αντρικά γυαλιά ηλίου που θα φορεθούν αυτόν τον χειμώνα!

Ανέβηκε από blogger 30/10/2018 0 Σχόλια

 

Έχοντας δει τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στα γυναικεία γυαλιά ηλίου ως την αλλαγή της σεζόν, σειρά έχουν τα σχέδια που θα απασχολήσουν τους άντρες για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Σε γενικές γραμμές, στην αντρική μόδα, σε ό,τι τουλάχιστον αφορά τα γυαλιά ηλίου, έχουμε μια ολική επαναφορά των κλασσικών σχεδίων και μια έντονη vintage διάθεση. Οι σκελετοί που θα απασχολήσουν το ανδρικό κοινό τους επόμενους μήνες μπορούν να χαρακτηριστούν από διαχρονικοί και κλασσικοί ως και συντηρητικοί – ανάλογα με το πόσο τολμηρός είναι κανείς στις επιλογές του.

 

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου : βουτιά στο παρελθόν

Η αντρική μόδα φέτος προστάζει την επιστροφή στα στρογγυλά γυαλιά ηλίου, και ιδιαίτερα στα στρογγυλά γυαλιά σε σκούρες αποχρώσεις με σκουρόχρωμους φακούς. Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου φαίνεται να γνωρίζουν νέα άνθηση στην ιστορία τους, αφού έχουν ταυτιστεί τόσο με την περίοδο του μεσοπολέμου όσο και με τα «ανήσυχα» 60ies,  ενώ τα τελευταία χρόνια μας απασχολούν ξανά. Οι επιλογές σε στρογγυλά αντρικά γυαλιά ηλίου ταιριάζουν εύκολα τόσο με επίσημο, όσο και με πιο casual στυλ, ενώ προτιμώνται στρογγυλά γυαλιά με μικρούς σε μέγεθος φακούς, που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, δίνοντας μια απαλότερη και ευγενικότερη εμφάνιση.

 

Wayfarer Γυαλιά Ηλίου: Η μεγάλη επιστροφή του κλασσικού

Τα ανδρικά γυαλιά σε στυλ Wayfarer αποτέλεσαν για χρόνια σύμβολο αρρενοπώτητας και κομψότητας και παρά τον παραγκωνισμό που γνώρισαν για χρόνια, οι πρώτες ενδείξεις για την φετινή σεζόν μιλούν για την ολική επαναφορά του κλασσικού αυτού σχεδίου. Τα Wayfarer είναι εύκολα συνδιάσιμα με μια πληθώρα ρούχων και προσωπικών στυλ, ενώ είναι ενδεχομένως από τους πλέον κατάλληλους σκελετούς για επίσημες εμφανίσεις. Αν και τα σκούρα Wayfarer θα παραμείνουν κλασικά και αυτή τη χρονιά, μπορείτε να τολμήσετε γυαλιά ηλίου Wayfarer με χρωματιστούς φακούς ή με μικρές χρωματιστές λεπτομέρειες, για ένα ενδιαφέρον twist στο στυλ σας.

 

Γυαλιά ηλίου Aviator: Διαχρονική επιλογή

Η εμμονή της ανδρικής μόδας σε κλασικές επιλογές για την τρέχουσα σεζόν φαίνεται ιδιαίτερα έντονη, αφού φαίνεται πως ιδιαίτερα δημοφιλή θα συνεχίσουν να είναι τα γυαλιά ηλίου σε σχέδιο Aviator. Αν και τα συγκεκριμένα γυαλιά αποτελούν ένα modern classic σχέδιο που δεν βγαίνει ποτέ εκτός μόδας, κατά το 2018 θα δούμε πολλές περισσότερες επιλογές σε Aviator γυαλιά ηλίου από ό,τι τις περασμένες χρονιές. Έξτρα συμβουλή: φέτος είναι η χρονιά για να τολμήσετε να δοκιμάσετε πραγματικά μεγάλα Aviator γυαλιά, καθώς οι τάσεις προστάζουν τα αεροπορικά γυαλιά ηλίου με έντονους, μεγάλους φακούς που καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια του προσώπου.

 

Γυαλιά ηλίου με φακούς – καθρέπτες:  Μυστηριώδη και με έντονη προσωπικότητα

Αν και κατά το παρελθόν έχουν θεωρηθεί ξεπερασμένα, τα γυαλιά ηλίου με φακούς καθρέπτες αναμένεται να αποτελέσουν δημοφιλή επιλογή για το αντρικό κοινό τους επόμενους μήνες. Οι επιλογές θα κινηθούν σχετικά συντηρητικά, αφού αποφεύγονται οι έντονοι χρωματισμοί, ωστόσο οι φακοί – καθρέπτες αφορούν κάθε σκελετό γυαλιών ηλίου, αφού έχουν όμορφα αποτελέσματα τόσο σε στρογγυλά, όσο και σε aviator γυαλιά ηλίου. Αν θέλετε να είστε μέσα στη μόδα, αλλά παράλληλα να υιοθετήσετε ένα μυστηριώδες look που να αποπνέει αυτοπεποίθηση, έχετε βρει τα γυαλιά ηλίου σας για αυτή τη σεζόν!

 

Το φθινόπωρο είναι παραδοσιακά μια περίοδος ανανέωσης – ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες τάσεις της μόδας, συμβουλευτείτε το προσωπικό σας γούστο και το μοναδικό σας στυλ και αρχίστε την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας από τα γυαλιά ηλίου σας. Οι διαθέσιμες επιλογές θα σας καταπλήξουν!

Αφήστε το σχόλιο σας